Adresa: str. Principală nr. 50, 447030 Batarci, jud. Satu Mare

Tel.: 0261-837024 Fax: 0261-837033 Email: primaria_batarci@yahoo.com

Mesaje și urări de Sărbători

06 June 2018
Lumina si căldura Paștelui să ne încălzească sufletele , să ne lumineze mintile , să ne deschidă inimile spre credință și iertare . Să fim mai buni să ne bucurăm de frumusețea lucrurilor care ne înconjoară și să dăruim iubire celor dragi . Hristos a înviat !
Un paște fericit vă dorește primarul comunei Bătarci , Consiliul Local al comunei și angajații primăriei.
 
Ziua eroilor , o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti , cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta , libertate , dreptate , pentru apararea si reintregirea neamului. Cinstirea celor care si-au dat viata pentru aceste sfinte idealuri se savarseste de aproape un secol , inca din 1920, cand sa stabilit ca Ziua Eroilor sa fie sarbatorita cu prilejul Zilei Inaltarii Domnului Isus Hristos , data decretata sarbatoare nationala a poporului roman.
Si pentru ca azi este o sarbatoare imparateasca , Inaltarea Domnului voi incheia cu salutul crestinesc : Hristos s-a Inaltat!
 
PRIMARUL COMUNEI BATARCI
TOMA VASILE ADRIAN
 
Cu ocazia noului an doresc tuturor locuitorilor comunei Batarci  un AN NOU FERICIT plin de bucurii si realizari pe toate planurile , multa sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor.
LA MULTI ANI 2015!
 
PRIMARUL COMUNEI BATARCI
TOMA VASILE ADRIAN